Tillbaka

Yooka-Laylee

Platform

  • GeForce Now

Enheter

UPPLÖSNING

  • Upp till 1080p

INGÅNGAR

  • FULLT STÖD FÖR CONTROLLERN
  • STÖD FÖR FLERA CONTROLLERS

GENRE

UTGIVARE

  • Team17 Digital Ltd

BESKRIVNING

Inbegriper Steam digital nyckel för nedladdning till dator.

Yooka-Laylee är ett nytt plattformsspel med öppen värld från genreveteranerna Playtonic!

Utforska stora vackra världar, träffa (och besegra) oförglömliga karaktärer och samla tjusiga samlarobjekt på hög när vännerna Yooka (den gröna) och Laylee (den lustiga fladdermusen med den stora nosen) ger sig ut på ett episkt äventyr för att besegra den obehagliga företagsskurken Capital B och hans illvilliga plan att absorbera alla världens böcker ... och omvandla dem till ren vinst!

Med hjälp av sina specialförmågor tacklar våra hjältar olika typer av pussel och plattformsutmaningar i sökandet efter pagies, de gyllene föremål som används för att låsa upp – och expandera – andlöst vackra nya världar, alla proppfulla med udda karaktärer, klumpiga bossar, gruvvagnsutmaningar, arkadspel, frågesporter, flera spelare ... och mycket annat!

INNEHÅLLER:
VI PRESENTERAR VÅRA NYA VÄNNER: Yooka och Laylee har en fantastisk arsenal av förmågor byggda för ett roligt plattformsspel som du kan låsa upp för större frihet från ormförsäljaren Trowzer.

GÅ DIN EGEN VÄG: Du kan fritt köpa och låsa upp förmågor, välja att göra dina favoritvärldar till ännu större, mer komplicerade lekplatser och utrusta unika Tonic-spelmodifierare som passar din spelstil. Alla spelare får en unik upplevelse.

ETT MODERNT SAMLINGSSPEL: Sök upp en uppsättning tjusiga samlarobjekt (och andra, mer värdefulla föremål) som för spelet framåt, som dubbelverkande fjärilsenergi eller kluriga spökskrivare!

KARAKTÄRER SOM HÅLLER I LÄNGDEN: Träffa (eller besegra) många minnesvärda karaktärer som fått liv av konst- och ljudteamen bakom legendariska plattformsspel och som kommer att finnas i framtida äventyr som en del i Playtonics värld. Vänta dig alla typer av stånk och stön.

DRÖMSOUNDTRACK: David Wise (Donkey Kong Country) och Grant Kirkhope (Banjo-Kazooie) kommer samman för melodiska mästerverk! Allvarligt talat, rensa öronen – de kommer att bli glada.

SPELA MED EN VÄN: Skapa en egen vänduo och spela igenom Yooka-Laylee i samarbetsläge! En andra spelare kan styra en unik samarbetskaraktär och hjälpa Yooka och Laylee genom att lamslå fiender och hjälpa dem lösa svåra utmaningar. Här finns plats för alla.

OCH MYCKET ANNAT: Upptäck unika bosstrider, gruvvagnsutmaningar, fantastiska arkadspel med retrokänsla, frågesporter och över 8 unika spel för flera spelare!