haptic-feedback-comes-to-shield-se
shield-tips-tricks-se

Tomb Raider: Upplev pånyttfödelsen av den legendariska Lara Croft på NVIDIA SHIELD TV

Av William O'Neal - Tue, Mar 7, 2017

Lara Croft är ett verkligt popkulturfenomen som har varit med i spel, på tidningsomslag och i storfilmer. Tack vare hennes stora popularitet stod Lightspeed Studios och Crystal Dynamics inför en tuff utmaning när de tog sig an uppgiften att blåsa nytt liv i en så klassisk karaktär. Men deras fantastiska reboot Tomb Raider, som nu är tillgängligt på nya NVIDIA SHIELD TV, levde upp till alla förväntningar.

Du kan uppleva Lara Crofts pånyttfödelse i sin fulla glans tack vare kraften hos NVIDIA SHIELD TV. Hämta spelet via Google Play för endast $14.99 och se med egna ögon hur detta fantastiska actionspel har förbättrat en redan stark och historisk serie. För att göra det hela ännu bättre så inkluderar SHIELD TV-versionen även DLC:n Tomb of the Lost Adventurer, som ger dig extra kläder, färdigheter och vapenuppgraderingar.

Tomb Raider: Upplev pånyttfödelsen av den legendariska Lara Croft på NVIDIA SHIELD TV

När du startar Tomb Raider för första gången slås du direkt av de vackra vyerna och den spektakulära nivådesignen. Du kommer att krypa genom fuktiga grottor, klättra uppför majestätiska byggnadsverk och ta dig fram genom en vild natur som är full av liv. Spelmotorn klarar av att rendera enastående grafik och med nya NVIDIA SHIELD TV får du alltid bästa möjliga visuella upplevelse.

Tomb Raider har också en mängd olika spelförbättringar som ger dig tillgång till nya vägar och val. Lara har fortfarande samma kattlika reflexer och otroliga stridsfärdigheter, men utvecklarna har lagt till ett nytt system för att öppna upp för nya möjligheter. Nya stridsmanövrer, överlevnadsfärdigheter och förmågor gör att du kan utnyttja Laras sanna potential.

Tomb Raider: Upplev pånyttfödelsen av den legendariska Lara Croft på NVIDIA SHIELD TV

Lara får även tillgång till en stor mängd olika vapen, som en tyst men dödlig pilbåge, pistoler, bössor och gevär. Alla kan uppgraderas med olika tillbehör och delar för att bli kraftfullare och mer effektiva. Men Laras behändiga yxa är föreställningens verkliga stjärna. Med detta mångsidiga verktyg kan hon klänga sig fast vid olika ytor, åka nedför rep och göra slut på sina fiender med en blodig finish.

Sist men inte minst får SHIELD TV-ägare som köper Tomb Raider ta del av en fantastisk berättelse. Ett knivskarpt manus, ett väl avvägt tempo och oväntade vändningar gör att Laras karaktärsutveckling känns både övertygande och betydelsefull. Relationerna och spänningen mellan karaktärerna är kärnan i berättelsen som du får ta del av i Tomb Raider, vilket gör spelet så mycket mer tilltalande.

Tomb Raider: Upplev pånyttfödelsen av den legendariska Lara Croft på NVIDIA SHIELD TV

Lara Croft och Tomb Raider har fått ny energi och en ny look tack vare en stor insats från Lightspeed Studios och Crystal Dynamics. Om du tyckte om de ursprungliga spelen kommer den här nya och uppdaterade Tomb Raider-serien att falla dig i smaken med en blandning av intensiv action och fängslande berättelser. Men Tomb Raider är ett actionfyllt äventyr som är väl värt att ta sig an även om du aldrig har tagit del av Lara Crofts tidigare strapatser.

Hämta Tomb Raideridag och se med egna ögon varför Lara Croft har blivit en sådan spelikon. Har du inte en sedan tidigare? Lägg till en NVIDIA SHIELD TV och ta dina spel till en helt ny nivå.