shield-tips-tricks-se

I dag lanserade vi den 20:e programvaruuppgraderingen sedan vi började under 2015: SHIELD Software Experience Upgrade 7.1.

Av NVIDIA - Sun, Sep 9, 2018

Till våra lojala SHIELD-fans,

När vi lanserade SHIELD TV lovade vi att förse din enhet med regelbundna och meningsfulla uppdateringar.

Mycket har förändrats genom åren. Du har gett oss en rad synpunkter som har hjälpt oss att göra SHIELD-enheter till vad de är idag. Och vi kan inte tacka dig nog.

Vad vi kan göra är det här: fortsätta hedra det löftet och leverera en ny uppgradering och fler funktioner utan att be dig köpa nya maskinvara.

Our first SHIELD tweet

(Vår första tweet. Det känns som igår.)

I dag lanserade vi den 20:e programvaruuppgraderingen sedan vi började under 2015: SHIELD Software Experience Upgrade 7.1.

Vår senaste uppdatering har en mängd nya funktioner och förbättringar och vi tar tillbaka en gammal favorit.

Nya betaversionen av GeForce NOW kom till för några månader sedan, och precis som med SHIELD kommer vi att förbättra servicen regelbundet. Den här uppdateringen stöder röstchatt i spelet så att du kan kommunicera i populära titlar som Fortnite och PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. Du kan nu ansluta headset och mikrofon till SHIELD-kontrollens 3,5 mm uttag.

Smidigare, mer exakta musrörelser, kortkommandon och en rad för mus-och-tangentbordsspel på GeForce NOW är några av förbättringarna av tangentbords- och mus-upplevelsen för PC-favoriter som Dota 2 och Counter-Strike: Global Offensive.

Du kommer också att få fler släppdatum för bland annat Monster Hunter World och F1 2018. Det är bara några dagar kvar till Shadow of the Tomb Raider.

Shadow of the Tomb Raider

(Raidar bara några tombs. Inga konstigheter.)

En återkommande feedback vi har fått är att processen för att logga in på SHIELD-tjänster kunde vara enklare. Vi lyssnade! Vi presenterar NVIDIA SHIELD TV-appen. Virtuellt tangentbord och mus som definitivt kommer att sänka frustrationen vid inloggning. Hämta den till Android från Google Play Store eller iOS.

NVIDIA Share, funktionen som gör att du kan ta skärmbilder, spela upp spelhöjdpunkter och streama din spelupplevelse till Twitch, återvänder. Den kan aktiveras i NVIDIA Share-menyn under System > Inställningar.

(Vi tar tillbaka delningar.)

Uppdateringen medför även 120 Hz-lägen för TV och skärmar samt ytterligare metoder för avstängning, omstart och viloläge.

Hämta och installera en ny uppgradering till din SHIELD, som är en del av en imponerande lista med funktioner, bland annat: Google Assistant med handfri kontroll, nya GeForce NOW beta-servicen, HDR-stöd för NVIDIA GameStream och i de populäraste apparna som Netflix och Prime Video, förmågan att bevaka och spela in direktsänd TV med Plex, de bästa YouTube-upplevelsen med YouTube TV, YouTube 360 och YouTube Kids, stöd för Amazons ekosystem med Amazon Music via Cast, stöd för Apples ekosystem med iTunes Movies som finns tillgängligt i Movies Anywhere-appen och i iTunes Music som finns tillgängligt i Google Music Manager-appen, tre uppgraderingar för operativsystemet och ett helt nytt användargränssnitt samt tusentals nya appar och spel.*

Helt kostnadsfritt. Det är vårt sätt att säga ”Tack!”.

*Observera att apptillgänglighet och funktionalitet kan variera per region