5-new-square-enix-games-se
netflix-offline-downloads-se

Hitman: Absolution – Spela med GeForce NOW på SHIELD!

Av Steve Klett - Tue, Oct 4, 2016

Anta rollen som den ursprungliga torpeden och utför hans mest personliga kontrakt någonsin. Spela Hitman: Absolution på SHIELD! Gratis för alla GeForce NOW-medlemmar.

Spelet

Absolution, där du är en torped vid namn agent 47, anses vara ett av de bästa spelen i Square Enixs populära Hitman-serie.

Spela som världens farligaste torped i det spännande actionspelet Hitman: Absolution

I de tidigare Hitman-spelen spelar du som agent 47 och utför till synes omöjliga uppdrag mot överväldigande odds på hotspots runt om i världen. I Absolution är du fortfarande agent 47, men du har tagit på dig att rädda och skydda en ung flicka – ett mycket personligt uppdrag, utanför lagens gränser.

Hitman Absolution - Play it on SHIELD with GeForce NOW!

Det här spelet går inte ut på att resa världen över för att eliminera olika mål. Den här gången ska alla tjugo uppdrag utföras på amerikansk mark, allt medan förhållandet mellan agent 47 och den mystiska flickan får sin förklaring.

Uppdragen i sig följer ingen direkt ordning. Längden på dem sträcker sig från några minuter till timmar, beroende på vilken spelstil som valts. Uppdragen kan spelas på en mängd olika sätt. Det är upp till dig att välja rätt taktik för att spionera på dina måltavlor och attackera dem. Det bästa är att bibehålla fokus och smyga dig fram, men du kan även slänga fram pistolerna och leka Rambo.

Hitman Absolution - Play it on SHIELD with GeForce NOW!

Även om denna high chaparral-taktik är underhållande, är det troligt att kulregnet leder till ett abrupt slut. Du kan övermanna så gott som vem som helst i din väg, och stjäla deras kläder och identitet för att smälta in i miljön och undvika konfrontationer. Lite planering och eftertanke skadar nog inte. En flickas liv står trots allt på spel.

Alla uppdrag och vändningar utspelas i en stor, livfull och detaljerad värld som är fylld till bredden med unika karaktärer, omfattande dialog och minnesvärda, filmiska ögonblick. Greppa tag i SHIELD-styrenheten och börja skapa spelminnen à la agent 47!

Du får Hitman: Absolution GRATIS som GeForce NOW-medlem!

Gå till GeForce NOW-menyn i SHIELD Hub på din Android-tv, laptop eller surfplatta med SHIELD för att spela. Hitman: Absolution finns i kategorin New for Members (Nytt för medlemmar).

Hitman Absolution - Play it on SHIELD with GeForce NOW!

GeForce NOW är världens första molnspeltjänst som kan strömma datorspel med upp till 1 080p upplösning och 60 bilder per sekund. Medlemmar kan njuta av åtkomst till ett bibliotek med fler än 70 spel som de kan spela on-demand, samt alternativet att köpa nya spel och strömma dem direkt. Medlemskapet är gratis de första tre månaderna och kostar sedan bara 99.00 kr i månaden.

Skaffa NVIDIA SHIELD i dag! Om du inte redan har en.