play-hitman-absolution-se
cut-the-cord-with-plex-se

Ladda ner filmer och serier från Netflix till din SHIELD-surfplatta

Av William O'Neal - Wed, Nov 30, 2016

I dag lanserade Netflix en uppdatering av sin mobilapp, som gör att användare med SHIELD- och SHIELD K1-surfplattor nu kan ladda ner filmer och serier och se dem offline. Den nya funktionen är tillgänglig över hela världen och ger SHIELD-användare möjligheten att antingen strömma eller ladda ner fler av sina favoritserier och favoritfilmer.

”Uppdatera

Du måste uppdatera din version av Netflix för att kunna använda den nya funktionen. Gå till Google Play Butik, sök efter Netflix och tryck på ”Uppdatera”. När uppdateringen slutförts visas en skärm med den nya nerladdningsfunktionen när du öppnar Netflix..

”Med

Jag bestämde mig för att böra med att ladda ner ”Narcos”. På seriens huvudsida visas en nerladdningsikon som ger användare med SHIELD-surfplattor möjlighet att ladda ner enskilda avsnitt.

”Nerladdningsikonen

”Håll

När dina nerladdningar slutförts kan du se och hantera dem från startskärmen i användarkontot. Härifrån kan du även välja att spela upp eller radera innehåll.

”Hantera

”På

Eftersom nerladdningarna kan ta mycket plats ger Netflix användare två alternativ: Standardkvalitet och Högre kvalitet. ”Standard innebär en något lägre bildupplösning som kräver mindre lagringsutrymme och går snabbare att ladda ner. Högre innebär en högre bildupplösning som kräver mer lagringsutrymme och tar längre tid att ladda ner”, enligt Netflix. De berättar dock inte exakt vad detta innebär för användarupplevelsen, men ett avsnitt av ”Narcos” på en timme (57 minuter) är ungefär 247 megabyte i standardupplösning. Nerladdningen i högre kvalitet är ungefär dubbelt så stor. I Netflix ">Netflix hjälpcenter hittar du anvisningar för hur du ställer in nerladdningar med Standardkvalitet eller Högre kvalitet, men du kan också bara följa de här stegen:

  1. Tryck på menyikonen i Netflix-appen.
  2. Rulla ner och tryck på App-inställningar.
  3. Under Nerladdningar trycker du på Videokvalitet.
  4. Välj antingen Standard eller Högre videokvalitet.

”Många av dina strömmade favoritserier och filmer finns redan tillgängliga för nerladdning, med fler på väg”, meddelar Netflix. Förvänta dig dock inte att hela utbudet ska vara tillgängligt för nerladdning med en gång. Majoriteten av Netflix originalinnehåll kan för närvarande laddas ner, tillsammans med populära serier som ”30 Rocks” och ”Breaking Bad”, samt utvalda filmer. Netflix kommer att fortsätta göra mer innehåll tillgängligt för nerladdning i framtiden.

Om du inte redan har en NVIDIA SHIELD K1-surfplatta är det dags att lägga vantarna på en.